Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Производител: Sendo
Модел: Advance


Описание:

Най-точно измерване на кръвното се прави от лекарите. Затова подложихме Сендо Адванс на най-трудния тест - помолихме лекарите да мерят кръвното с него и със своя апарат едновременно. Сходството на резултатите доказа, че Сендо Адванс е идеалният заместник на лекарското измерване в домашни условия.

Сендо Адванс е създаден от екип японски инженери с над 30 години опит в производството на дигитални апарати за кръвно. Целият екип е обединен около философията Хонмоно - в превод от японски - истински. Апаратът за кръвно, създаден според хонмоно принципите, не прави никакъв компромис с точността и надеждността. Измерванията с него са прецизни при всякакви условия и той ви служи вярно години наред.

Маншетът на Сендо Адванс е проектиран да издържа най-малко 30 000 напомпвания, при обичаен стандарт за издръжливост - 10 000 напомпвания. Компресорът и останалите ключови части на Сендо Адванс са конструирани и произведени според същите завишени изисквания.

Всеки детайл от апаратите за кръвно налягане Сендо Адванс се подлага на тестове - от маншета, през процесорите, до опаковката. Готовият вече апарат преминава над 200 теста преди да стигне до потребителите: за продължителна експлоатация, издръжливост при различни температури и степени на влажност и стресоустойчивост и други. Всяка опаковка също минава тестове, проверяващи степента на защита, която осигурява на апарата.

200 000 измервания достига Сендо Адванс в лабораторни условия. Това се равнява на ежедневно измерване на кръвното в продължение на 10 човешки живота. Хонмоно дигитален апарат в реални условия са постигали десетки измервания на ден в продължение на 8 години.

Апарат за кръвно само с един бутон. Няма как да е по-лесно

Измерването на кръвното със Сендо Адванс е повече от лесно. Сядате, слагате маншета и натискате бутона. Изчаквате 30 секунди и цифрите за кръвното налягане се изписват на екрана. Това е. Не са ви необходими специални умения.

Цялата предварителна подготовка се изразява в това да се запознаете с няколко прости правила за позицията на тялото и ръката по време на процедурата. След първото измерване, което направите сами със Сендо Адванс, вече сте експерт.

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^