Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Апаратът OMRON M7 Intelli IT за измерване на кръвно налягане е първият, който притежава мобилно приложение за Android и iPhone. Той е изцяло автоматичен, поставя се над лакътя и може да се използва както в домашни условия, така и за професионална употреба. Работи с осцилометричния метод на измерване и има мобилно приложение за смартфони - OMRON CONNECT, което позволява свързване с Bluetooth устройствата на OMRON, показвайки на дисплея му резултатите от измерванията, различни видове статистика и графични съобщения. Така Вие лесно ще разчетете, съхраните и споделите Вашите резултати. Приложението работи с операционни системи Android и IOS и се свързва с платформата Apple Health.

Характеристики на апарата:

Технология Интелисенс;

Мобилно приложение за Android и iPhone OMRON CONNECT;

Маншет с технология Intelli Wrap;

Цветен индикатор за стойностите на кръвното налягане;

LED индикатор за нива на кръвното налягане над референтните;

Памет за 2-ма потребители всеки с по 100 измервания;

Индикатор за движение на тялото по време на измерване;

Светлинна индикация при правилно поставяне на маншета;

Засичане на неравномерна сърдечна дейност (аритмия);

Проследяване на сутрешна хипертония;

Осреднявания на резултатите от сутрешните, вечерните и седмичните измервания.
Продукт известен още и като M 7 Intelli IT HEM 7322 T E, M7IntelliITHEM7322TE, M7 Intelli IT (HEM 7322T E), M7IntelliITHEM-7322T-E, M7 Intelli IT (HEM 7322T-E), M7 Intelli IT (HEM-7322T E)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^