Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Omron M6 AC апарат за кръвно налягане (маншет 22-42 cm) с адаптер. Омрон M6 AC използва най-добрите сензори и индикатори от Омрон, за да гарантира точно измерване и отчитане на измерването. Освен с числата от измерването можете лесно да установите дали резултата е в нормалните граници чрез индикатора със светлини в различни цветове.
M6 AC съдържа в комплекта си и адаптер за захранване от електрическата мрежа, мека чанта за съхранение и маншет за ръце с обиколка на бицепса при отпусната ръка 22-42 cm подходящ за измерване на почти всички възрастни.
Индикатор за правилно поставен маншет.
Intellisense технология за правилно напомпване и съответно бързо и точно измерване.
LED индикатор с червена и зелена светлина при високо и съответно нормално кръвно налягане. Освен като числа, резултатите се извеждат и на графичен индикатор за по-лесно възприемане от потребителя.
Сензор за нежелано движение на тялото смущаващо измерването.
Позволява проследяване дали сутрешните измервания са различни от другите през деня (сутрешна хипертония).
Клинично валидиран .
Лесен за поставяне удобен маншет.
Изключително лесен и удобен за ползване поради големия дисплей и бутони.
Intellisense технология за правилно и комфортно напомпване и съответно бързо и точно измерване.
Универсален маншет за средна и голяма ръка с обиколка на бицепса в отпуснато положение 22 до 42 cm.
Памет за двама потребители. Запаметява 100 измервания с дата и час за всеки от потребителите.
Автоматично отчита невалидни стойности на пулса (аритмия) и неволни движения на тялото, които могат да променят точността и показва само валидните измервания.
Усредняване на резултатите от 3 измервания за последните десет минути.
Тих компресор.
Удобен мек калъф.
Захранване от батерии 4 броя AA (включени в комплекта), около 1000 измервания с 1 комплект батерии. Възможност за работа и с адаптер ( поръчва се отделно )

Гаранция: 36 месеца. Адаптер за апарат за кръвно Omron - цена 15лв.

Поръчайте този модел директно по телефон или като следвате стъпките за поръчка. Екипът на FashionStore. BG Ви очаква!
Независимо дали страдате от сърдечно-съдово заболяване или имате фамилна предразположеност към някое от описаните състояния, проследяването на поведението на сърцето е задължително. Това проследяване е възможно в домашни условия, с апарати за кръвно налягане, като се измерва кръвното налягане със специални апарати. Използваният апарат  за измерване на кръвното налягане, трябва да е от проверена и с доказано качество и точност марка. Ние, Ви препоръчваме апарати за кръвно на германската марка Beurer,  Hartmann, Medisana, швейцарската марка dr. Frei и Rosmax, японските Nissei и Omron  , която обединява достъпна цена, качество в точността на измерването.   Апарати за кръвно налягане имат голяма вътрешна памет, за запаметяване на измерванията в рамките на един или два месеца. Това позволява да предоставите верни и точни   данни на Вашия лекар, който да назначи най-адекватната терапия съгласно Вашето състояние. Много често борбата с аномалията в кръвното налягане може да се постигне с  промяна в начина на живот и да не се стига до медикаментозна терапия. Изброените марки предоставят различни модели апарати за кръвно налягане, според необходимостта на  клиента. За по-голямо улеснение при използване, може да изберете апарати за кръвно налягане, които се поставят на китката и отчитат електронно измерването. На дисплея  след измерване автоматично се показват стойностите на кръвното налягане и пулса. За по-голяма прецизност при измерване препоръчваме използването на апарати за кръвно  с  маншет, който се поставя на мишницата. Независимо какъв апарат за кръвно налягане изберете, можете да бъдете сигурни, че той ще отговори на вашите нужди и ще ви достави желания комфорт и спокойствие.  
Продукт известен още и като M 6 AC HEM 7322 E, M6ACHEM7322E, M6 AC (HEM 7322 E), M6ACHEM-7322-E, M6 AC (HEM 7322-E), M6 AC (HEM-7322 E)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^